Coworking prostor

Moderno opremljen coworking prostor u centru Niša

KapitalSoftware i Udruženje Kapital magazin otvaraju vrata svojih prostorija za zajedničko delovanje svim frilenserima, preduzetnicima, projektnim timovima i organizacijama. Naša coworking zajednica ima za cilj da vas maksimalno podrži, afirmiše i omogući razvoj vaših poslovnih poduhvata i ideja kroz obezbeđivanje svih uslova za rad u našem centru. U okviru naših korisničkih paketa možete pronaći sve ono što je potrebno da nesmetano radite i organizujete svoje poslovanje. Mi brinemo o svim detaljima, a vaše je samo da se fokusirate na suštinu svog posla.

Šta dobijaju svi korisnici coworking prostora?

Naš cilj je da vam obezbedimo sve što je potrebno za udoban i uspešan rad i razvoj vašeg posla. Svi paketi obuhvataju sledeće usluge:

LOKACIJA U CENTRU GRADA

Nalazimo se u prostranom i klimatizovanom lokalu u TC Kalča u najužem centru grada. U blizini se nalazi sve što vam je potrebno uključujući banke, restorane, kafiće, državne institucije i sve drugo što može da vam zatreba.

RADNA STANICA

Svaki korisnik ima na raspolaganju svoje mesto za sedenje, Asus monitor dijagonale 21.5 inča i Intel Smart think računar sa Intel i3 procesorom.

BRZA INTERNET KONEKCIJA

Svesni smo da je internet osnovni preduslov za bilo koji posao u našoj industriji, stoga smo vam obezbedili stabilnu i brzu konekciju putem WiFi rutera.

DVE SALE ZA SASTANKE I KONFERENCIJSKE POZIVE

Svi korisnici mogu da koriste dve sale za sastanke i konferencijske pozive, možete imati sastanak sa maksimalno sedam osoba u svakoj od sala.

PROJEKTOR, PLATNO i LCD TV ZA PREZENTACIJE

Kako bismo vam olakšali prezentacije, ali i druge aktivnosti, stavili smo vam na raspolaganje savremeni projektor i platno velikih dimenzija, uključujući i LCD televizor u sali za sastanke.

SEF (OSTAVA POD KLJUČEM) ZA SVAKOG KORISNIKA

Kako biste se osećali bezbrižno imate na raspolaganju ličnu ostavu odnosno sef sa jedinstvenim ključem koji je na raspolaganju samo vama. Ostava je pozamašnih dimenzija tako da osim dokumentacije možete staviti i sitan inventar i ostale bitne stvari za vaš posao.

PRINTER

Svi korisnici mogu slobodno da koriste laserski štampač u našim prostorijama. Povezivanja se vrši lako, broj strana koji vam je na raspolaganju prilagođava se vašim potrebama i stvar je dogovora.

SONY PLAYSTATION SA 10 NAJNOVIJIH IGARA

Zabava i pauza su takođe nazaobilazni aspekt radnog dana, u tom pogledu spremili smo za vas Sony PS konzolu sa 10 najnovijih igara uključujući FIFU, PES, NBA itd.

APARAT ZA KAFU

Kako bi vaš rad učinili prijatnijim obezbedili smo Nescafe DolceGusto aparat pomoću koga možete spremati omiljene napitke i puni energije zakoračiti u nove pobede.

VIRTUELNA KANCELARIJA

Pružamo mogućnost i zvanične registracije radnje i poslovanja na poslovnoj adresi centra. Na ovaj način ćete moći da dobijate poštu, a mi ćemo za vas vršiti menadžment pisama i pošiljki i obaveštavati vas o svemu što vam je pristiglo.

SAVETODAVNA POMOĆ NAŠIH PARTNERA

Uputićemo vas na naše saradnike i partnere koji će vam pružiti pravne i ekonomske savete iz oblasti registracije firme i otvaranja paušalne radnje, preduzeća ili agencije. Osim toga naši partneri za vas ćemo razrešiti sve nedoumice u vezi poreskih opterećenja, privrednog prava i računovodstva.

MREŽA KONTAKATA EKSPERATA I PROFESIONALACA

Osim zajedničkog rada, naš cilj je da vas podržimo i u razvoju vašeg posla. Pridruživanjem našoj coworking zajednice postajete deo već uspešne velike ekipe i svi naši kontakti ujedno su i vama na raspolaganju.

Priključi se! Postani član naše coworking zajednice

Popuni prijavu

Prijavu za korišćenje Coworking prostora u IT Centru "Kapital Software" možeš popuniti preko prijavne forme. Možeš da se prijaviš za mesečno, nedeljno i jednodnevno korišćenje Kapital Software usluga.

Sačekaj naš odgovor

U roku od 48h očekuj naš e-mail ili poziv.

Postani deo Kapital Software ekipe!

Freelanceri, preduzetnici i profesionalci različitih pozadina čekaju da čuju i tvoju priču. Dobrodošao u ekipu!

DSC_0031

Postani naš član - izaberi paket

MESEČNA ČLANARINA
35€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan plaćanja)
Resursi:
- Lokacija u centru grada
- Internet konekcija
- Radna stanica
- 2 sale za sastanke
- Sef (ostava pod klučem)
- Aparat za kafu
- Printer
- Sony PS
- Projektor, platno i LCD TV
- Virtuelna kancelarija
- Konsalting iz prava i ekonomije
- Mreža kontakata
NEDELJNA ČLANARINA
15€ (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan plaćanja)
Resursi:
- Lokacija u centru grada
- Internet konekcija
- Privremena radna stanica
- 1 sala za sastanke
- Aparat za kafu
- Projektor, platno i LCD TV
Poseban paket članstva
- Cena se formira po individualnom zahtevu
Ukoliko vam je potreban paket koji izlazi iz okvira standardne ponude kontaktirajte nas kako bismo razmotrili mogućnosti. U tom slučaju korišćenje resursa, trajanje usluge i ostalji detalji se dogovaraju individualno.