O nama

NAŠA PRIČA
MISIJA I VIZIJA
KAPITAL POSLOVNA GRUPACIJA
Naša priča 1

Naša priča

Primarna i sekundarna oblast delovanja

KapitalSoftware je centar za podučavanje iz oblasti ostalog obrazovanja i prostor za zajedničko kreativno delovanje pojedinaca (coworking centar) osnovan jula 2018.godine u Nišu. Primarni cilj delovanja centra jeste organizacija kurseva i programa podučavanja iz domena informacionih tehnologija i digitalnih medija, dok je sekundarni cilj koji realizujemo u saradnji sa Udruženjem Kapital magazin obezbeđivanje najboljih uslova za rad frilensera i projektnih timova.

Misija i vizija 02

Misija i vizija

Zašto postojimo i šta želimo da postignemo?

Misija centra KapitalSoftware jeste omogućavanje pojedicnima da steknu praktična, upotrebljiva i konkurentna znanja i veštine iz oblasti informacionih tehnologija i digitalnih medija. Osim obezbeđivanja platforme za podučavanje kroz osnivanje coworking prostora KapitalSoftware teži da stimuliše inovacije, kolaboraciju i podršku za razvoj preduzetništva.
Vizija centra KapitalSoftware jeste da svojim kvalitetom, posvećenošću misiji i vrednostima izgradi poziciju dominantnog razvojnog centra za startup kulturu i informacione tehnologije.

Naša partnerstva 03

Naša partnerstva

Naš centar je deo već uspešne priče koja traje!

KapitalSoftware je partnerska organizacija omladinskog i digitalnog medija – KapitalMagazin koji se osim novinarstva bavi i društveno-korisnim inicijativama i projektima. Jedan od najuspešnijih projekata u okviru sistema jeste pokretanje informacione platforme za zapošljavanje mladih – Posao za mlade. Drugi uspešan projekat je osnivanje Edukativne sekcije – KapitalIN.